GÖKBULAK YENİDEN ADAY
03 ARALIK Pazar, 2017




GÖKBULAK YENİDEN ADAY

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı yarışı için tekrar aday olduğunu açıklayan mevcut Başkan Hüseyin Remzi Gökbulak, 10 Aralık’ta yapılacak olan başkanlık seçimine tek liste olarak girileceğini söyledi

GÖKBULAK YENİDEN ADAY admin

CHP’nin ilçe kongreleri için geri sayım başladı. Delege seçimlerini tamamlayan ilçelerde ilçe başkanlıkları yarışı da Aralık ayı itibarı ile başlıyor.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı başkanlığına üçüncü kez talip olduğunu açıklayan Hüseyin Remzi Gökbulak, 10 Aralık’ta yapılacak seçime tek liste tek aday olarak girecek.

İlçe Binasında yapılan adaylık açıklamasında örgüte karşı bir konuşma yapan Gökbulak, CHP’yi iktidara getirmek için çalıştıklarını söyledi. Tek adamlığı ve hükümetin icraatlarını eleştiren Gökbulak, CHP’nin ülkeye demokrasi ve özgürlük getireceğini söyledi. Atatürkçü düşüncenin tekrar iktidar olması için mücadele verilmesi gerektiğini ifade eden Gökbulak şunları söyledi: “2019 seçimlerinde sağlıklı bir adayla bizim siyasi düşüncelerimizin dışında olan topluluklarla gruplarla beraber o olgunlukla o çalışmayla Türkiye’yi eski anayasal düzenine getirecek bir yapıyı iktidara getirmek zorundayız. Farklı bir iktidar süreci yaşamak zorundayız. Bu bize çok büyük sorumluluklar yüklüyor. CHP’nin iktidar olması Atatürkçü düşüncenin tekrar iktidar olması, ilke ve devrimlerinin demokratik kazanımlarının Türk insanın yaşantısında eskisi gibi yerini bulmasını istiyoruz. Bizim amaçlarımız bunlar olmalı. Onun dışında parti dışı mücadelede geleceğimiz yerler çok önemli değil.”

Çok yol aldık

İlçe başkanlığı dönemindeki üç yıldaki çalışmaları örgütle paylaşan Gökbulak, örgüt olarak çok yol aldıklarını söyledi.

Örgüt bize güveniyor

Delege seçimleri konusunda da bilgilendirme yapan Gökbulak, kendi delege listesinden başka bir liste çıkmadığını ve delege seçimlerini şeffaf sandıklar ve paravanlar kurarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Gökbulak, 24 mahallede ayrı bir listenin çıkmamasını ve tek listenin olmasını da örgütün kendilerine teveccühünü ve güvenini olarak değerlendirdi.

Sorunlar parti içinde tartışılmalı

Parti içindeki sorunların sosyal medya üzerinde tartışılmasının da kendisini üzdüğünü ifade eden Gökbulak, sorunların parti içinde tartışılması gerektiğinin önemine işaret etti.

Gökbulak'ın adaylık açıklamasına ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı.

 

 

chp büyükçekmece seçim hüseyin remzi gökbulak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ
YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ