28 HAZİRAN Perşembe, 2018




Dostlar, Dost İftarı’nda

Büyükçekmece Dizdariye Mahalesi’nde iftar veren Büyükçekmece Dostluk Grubu’nun sofrasına çok sayıda dost katıldı. Dostluk Grubu Başkanı Resul Törer, dostlarla iftar etmenin güzelliğini yaşadığını söyledi

Dostlar, Dost İftarı’nda admin

Büyükçekmece Dostluk Grubu dün akşam iftarda bir araya geldi. Dizdariye Mahallesi’ndeki Mevlana Çay Bahçesi önünde bir araya gelen Dostluk Grubu, dostlarla birlikte iftar etmenin güzelliğini yaşadı.

Büyükçekmece Dostluk Grubu Başkanı Resul Törer’in girişimleri ve zahmetleri ile düzenlenen iftara çok sayıda Büyükçekmeceli ve Büyükçekmece dışından da davetliler katıldı.

Dostları bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti açılan oruç sonrası yaptığı konuşma dile getiren Büyükçekmece Dostluk Grubu Başkanı Resül Törer, Ramazan Ayı’nın feyzinden, bereketinden ve manasından bahsetti. Katılım sağlayan dostlara teşekkür eden mübarek Kadir Gecesi’ni de tebrik etti.

Büyükçekmece Dostluk Grubu İftarına Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, eski milletvekillerinden Mukadder Başeğmez, AK Parti Büyükçekmece Meclis Üyesi Tamer Canbaz ve çok sayıda siyasi de katıldı.

 

 

 

büyükçekmece dostluk grubu iftar resül törer mevlana çay bahçesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Türkiye için hayırlısı olsun
İstanbul’da 27 ilçede Erdoğan