06 ŞUBAT Çarşamba, 2019




DİNE Mİ, YOKSA HER HANGİ BİR ŞEYE Mİ BAĞLILIK
Ayşegül KARAYEL

DİNE Mİ, YOKSA HER HANGİ BİR ŞEYE Mİ BAĞLILIK

Reklam

Dinin insanlar üzerinde sakinleştirici özelliği, şiddetten ve stresten uzak kalmalarını sağlıyor. Tabii ki bağlanmak ve buna sadık kalmak kapasiteyi ve istikrarı gerektirir.

Herhangi bir dine mensup insanın inançlarına bağlı kalmaması ise sonucu değiştirmiyor.

Ya da hiçbir dini inancı olmayıp birine eşe, sevgiliye, çocuğa, anneye, babaya veyahut idolu olan ünlü birine hayranlık devamında oluşan bağlılık kişiyi ayakta tutuyor.

Samimi dindar insanlar, dinin yasaklarına uymakla, içkiden, kumardan, beynimizi uyuşturan maddelerden, şiddetten uzak tutmakta olup, daha sakin, daha sağlıklı iç huzuruyla barışık ve başarılı bir yaşam sürdürürler.

Kendimizi sorgulamaya ne dersiniz?

Sizi hayatta daha sağlıklı, başarılı ve mutlu kılan inandığınız değerleri sıralayın.

Kimi bu soruya ben çok başarılı olup çok para kazanmak isterim der, kimi doktor olup insanların hayatını kurtarmayı seçer, kimi ise fakirlere yardım ederek gönüllü çalışmayı seçerek huzur bulduklarını kendilerini manevi yönden tatmin etmelerini ister.

Ya da şöhretli bir kariyere sahip olmakta insanların hayalleri arasındadır.

Siz neye karar verirseniz verin asıl mesele kendi içinizde tutarlı olmanız ve buna olan inancınızdır.

 

İnançlarımız bizi hem sağlıklı yapar hem de mutlu kalabilmemize imkân sağlar. Bir insanda bağlanma yeteneği yoksa din de işe yaramaz. Ama var ise bir evcil hayvan beslemek de, eş de, din de aynı olguyu yaratır.

 

İçimizdeki bağlılığı yitirmememiz dileğiyle..

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Büyükçekmece’ye üç boyutlu muhteşem Atatürk silueti
Uysal: Büyükçekmece sahilden istifade edemiyor

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi