29 EKİM Pazar, 2017




SOLUĞU BELEDİYEDE ALDILAR

İstanbul İller Arası Karate Ligi müsabakalarında birinci olarak Çatalca’ya gurur yaşatan Çatalca Belediyesi Karate Takımı sporcularını ve aileleri Başkan Kara’yı ziyaret etti

SOLUĞU BELEDİYEDE ALDILAR admin

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, katıldıkları turnuvalarda üst üste dereceye girerek Çatalca’nın gururu olan karatecileri ve ailelerini antrenörleri Muzaffer Muyan ile birlikte makamında ağırladı.

Sakarya Liginden sonra İstanbul İller Arası Karate Liginde de başarı üstüne başarı gösteren karateciler başarılarında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın payının büyük olduğunu ifade ederek birincilik kupasını Başkan Cem Kara’ya sundular.

Bizi gururlandırıyor

Karatecilere ve ailelerine teşekkür eden Başkan Cem Kara, “Çatalca Belediyesi olarak sporun her türlüsüne destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.  Ben öncelikle çocuklarımızın ailelerine çocuklarını spora teşvik ettikleri için, onlarla birlikte bu heyecanı yaşadıkları, destek oldukları için teşekkür ediyorum. Spor hem çok güzel bir aktivite hem de sağlıklı bir toplum olmak için, sosyalleşmek için çok etkili bir araç. Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Çocuklarımız Çatalca’da sporun farklı dallarında spor yaparak hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar, hem özgüvenlerini geliştiriyorlar, hem de yaşam kalitelerini yükseltiyorlar. Çatalca’mızda böylesi azimli ve başarılı gençlerin yetişmesi, onların başarılar elde etmeleri bizleri oldukça gururlandırıyor. Ben bundan dolayı sporcularımızı gönülden kutluyorum. Bu başarıda emekleri yadsınamaz antrenörlerini ve ailelerini de tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

cem kara muzaffer muyan çatalca karete
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARA YİNE ÇATALCA’YI ANLATTI
TRABZONLULAR FETHİ KUTLADI