28 EKİM Cumartesi, 2017




ÜNLÜLER SERGİSİ ÇATALCA’DA

Büyükçekmeceli resim sanatçısı emekli öğretmen Süleyman Muştu, Türkiye’nin ünlülerini çizdiği resimlerin sergisinin Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu

ÜNLÜLER SERGİSİ ÇATALCA’DA admin

Emekli Öğretmen Süleyman Muştu’nun, Kişisel -Sosyal İçerikli- Akrilik Resim Sergisi Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde açıldı.

Çatalca’da uzun yıllar öğretmenlik yapan ve Çatalca’da yetiştirdiği öğrencilerinin de katıldığı resim sergisi renkli sahnelere sahne oldu. Öğrencisi Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın’ın açılışını yaptığı sergi sıcak bir atmosferde geçti.

Özellikle Yeşilçam ünlülerini resmettiği çalışmalar büyük ilgi görürken, genç öğrencilerin sergiye ilgisi de yoğundu.

Çatalca’da olmaktan ve sergi açmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden emekli öğretmen Muştu, anılarını da tazelediğini söyledi. Uzun yıllar Çatalca’da öğretmenlik yaptığını ve öğrencilerini yıllar sonra sergisinde gördüğü için çok duygulandığını ifade eden Muştu, katkılılarından ve desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanı Cem Kara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  

Sanatın insan hayatındaki önemine de dikkat çeken emekli öğretmen Muştu aynı zamanda iyi de bir müzisyen olduğunu öğrencilere ve gelen misafirlere çaldığı gitar ile de gösterdi.  

resim çatalca nazım özbay süleyman muştu ünlüler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARA YİNE ÇATALCA’YI ANLATTI
TRABZONLULAR FETHİ KUTLADI