03 KASIM Cuma, 2017




MÜTEVAZI AÇILIŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek dört şeritten on şerite çıkarılan Mimarsinan E-5 Köprüsü, Cumhuriyet Bayramı’nda AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından mütevazi bir kurdele kesimi ile hizmete açıldı

MÜTEVAZI AÇILIŞ admin

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek dört şeritten on şerite çıkarılan Mimarsinan E-5 Köprüsü AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz tarafından hizmete sokuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükçekmece merkezde E-5 üzerinde  dört şerit olarak yer alan ve trafik akışında sıkışıklıklara yol açan  Mimarsinan köprüsü’nü on şeritlik olarak yeniden düzenledi.

2016 yılında başlayan genişletme çalışmalarının tamamlanması üzerine Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe yöneticileriyle birlikte köprünün açılışını yaptı. Gürbüz, “ İlçemizin önemli eksikliklerinden birini daha İBB tarafından yapılan çalışma ile gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz, İstanbul Büyükşehir Belediyemize projeyi hayata geçirmesinden ötürü teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

İBB tarafından yenilenen köprü 5 şerit gidiş 5 şerit geliş olmak üzere toplam 10 şeride sahip olup toplam 30 milyon liraya mal oldu.

 

büyükçekmece ak parti ilker gürbüz mimarsinan köprü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BABALARA BABALIK EĞİTİMİ
BÜYÜKÇEKMECE TÜYAP’TA YERİNİ ALDI