18 OCAK Perşembe, 2018




BAŞKAN HANDAN TOPRAK: KADIN KUAFÖRLERİ İLE BULUŞTU

Avcılar Belediyesi tarafından Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde, geleneksel hale getirilerek her ayın ilk haftası düzenlenen “Esnaf Buluşması”nın ocak ayı toplantısı, 9 Ocak Salı günü akşamı gerçekleşti. Zübeyde Hanım Nikah Sarayında düzenlenen toplantıya Avcılarlı vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu gözlendi

BAŞKAN HANDAN TOPRAK: KADIN KUAFÖRLERİ İLE BULUŞTU admin

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin de katıldığı toplantıda Avcılar’da Kadın Kuaförleri ile birlikte gündem konuşuldu. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Meslek Odaları ilebirliktehangi gün için izin kullanma kararı alınırsa bu karara uyacağınıve kararın uygulanmasına Belediye olarak katkı sunacaklarını belirtti."Toplumcu Belediyecilik" anlayışına dikkat çeken Başkan Toprak, “ Her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz “Esnaf Buluşması” toplantımızda, esnaflarımızın faaliyet kolaylaştırıcısı Avcılar Belediyesi olarak, çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla görüş alışverişinde bulunuyor, belediyemiz ve esnafımız arasındaki bağı daha da güçlendiriyoruz. Avcılar halkını güzelleştiren kadın kuaförü enaflarımızın yoğun katılım gösterdiği toplantımızda çoğunlukla Kadın Kuaförlerimizin gündemini konuşuyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizin hazır bulunduğu toplantımızda; İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüleri Esnaf Odası yönetimine ve değerli esnaflarımıza bizlerle bir arada oldukları için teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyoruz.

Avcılar Belediyesi’nin düzenli olarak sürdürdüğü  Esnaf Buluşması toplantıları her ayın ilk Pazartesi günü saat 19:00’de Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda gerçekleşiyor.

 

 

avcılar belediyesi handan toprak kuaför
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
VALİ VASİP ŞAHİN: AKALAN İLK VE ORTAOKULU'NU GEZDİ
BÜYÜKÇEKMECE'DE KIŞ MEVSİMİNDE DE RENGARENK