05 MAYIS Pazar, 2019




İKİNCİ VER KURTUL VAKASI

CNN Türk’ün eski sunucusu ve gazeteci Nevşin Mengü sosyal medyada bir takipçisi tarafından ver kurtul sözleri ile taciz edildi. Yaklaşık iki yıl önce Anahaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nebiha Bacıoğlu da telefonda Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı Metin Karakoç’un ver kurtul sözlerine maruz kalmıştı

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi

İKİNCİ VER KURTUL VAKASI admin

CNN Türk'ün eski haber sunucusu ve gazeteci Nevşin Mengü, kendisini taciz ettiğini iddia ettiği bir adamın fotoğrafını Twitter'den paylaşarak ifşa etti.   800 binden fazla takipçisi olan Nevşin Mengü'nün paylaşımı Twitter'de olay oldu. 

Mengü paylaşımında, ‘Bu elemanın bir ailesi vb var mı? Sürekli stalk ediyor, rahatsızlık veriyor. Kimin yakınıysa sahip çıkabilir mi?’ dedi.

Mengü’nün paylaşımının altına takipçileri, Mengü’nün bahsettiği kişinin kimliğini paylaştı.

Sonra olan oldu ve Nevşin Mengü'nün fotoğrafını yayınlayarak ifşa ettiği paylaşıma ise bir takipçisi akıllara durgunluk veren bir yorum yaparak hem güzel gazeteciyi hem de takipçilerini çıldırttı. Paylaşımına bir adam, akıl almaz bir yorum yaptı.

Kerem Kahramantekin adlı bir takipçisi “Nevcin bir kere ver kurtul sende yapmadığın bişey değil ya bir de o garibana veriver”  diye yazdı.

Kerem Kahramantekin tweet'ine Nevşin Mengü "Tutmayalım gel sen ver" diye yanıt verdi. 

AHLAKSIZ YORUMA TEPKİLER YAĞDI

Kerep Kahramantekin adlı Twitter kullanıcısının ahlaksız yorumu Twitter'de çok eleştirildi. Kerep adlı şahsın Çorum'da bir mekan işlettiği öğrenildi. Google sorgusunda çıkan mekan yorumlarına Kerep Kahramantekin hakkında olumsuz yorumlar yazıldı.

PROTESTO EDİLDİ

Ekşi'den "ali kalaylar" adlı kullanıcı "Tacizciyi, tecavüzcüyü bir kere ver kurtul diye lanse eden birinin işletmesine gidersek biz de bu adam kadar namussuzuz demektir!" diye yazdı. 

Halk TV'nin haberine göre, paylaşımlarında Nevşin Mengü’ye küfürler de eden kişinin ismi Kerep K.. bir dönem AKP Çorum Merkez İlçe Yöneticiliği de yaptığı iddia edildi.

 

ESENYURT BASIN DANIŞMANI DA MESLEKTAŞINA VER KURTUL DEMİŞTİ

Güzel ve başarılı gazeteci Nevşin Mengü’nün başına gelen bu olay bölgemizde Anahaber Gazetesi adlı yerel bir gazetenin ve haber sitesinin sahibi Nebiha Bacıoğlu’na telefonda yöneltilen ver kurtul sözlerini hatırlattı. Esenyurt Belediyesi ile abone ve ilan çalışmaları yapan Nebiha Bacıoğlu gazetenin yeni yıl dolayısıyla yeniden müracaat etmesi üzerine Basın Danışmanı Metin Karakoç tarafından ver kurtul sözleriyle karşı karşıya gelmişti.

Hakkında savcılık tarafından cinsel taciz davası açılan Metin Karakoç ise mahkemede kendini sürekli gazetesini çıkaramadığı için ver kurtulu sat kurtul manasında kullandığı savunmuştu.

 

ver kurtul nevşin mengü taciz kadına taciz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İMAMOĞLU YÜZ BİNLERE KONUŞTU
ESENYURT'TA İLK MECLİS TOPLANDI KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi