05 NİSAN Perşembe, 2018




BAYRAK VE ÇOCUK

anahabergazetesi.com.tr sitemizin fotoğraf editörü ve köşe yazarı Ömer Şahin, Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin düzenlediği 3.TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf yarışmasında katıldığı bayrak ve çocuk eseri ile birincilik oldu

BAYRAK VE ÇOCUK admin

anahabergazetesi.com.tr sitemizin fotoğraf editörü ve köşe yazarı Ömer Şahin, fotoğraftaki başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Şahin ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüle sahip… Şahin bu sefer de Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin düzenlediği 3.TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf yarışmasında katıldığı bayrak ve çocuk eseri ile birincilik ele etti.

İlk defa yarışma sonuçlarını canlı olarak değerlendirildiği yarışmada birinci olmanın mutluluğunu yaşayan Şahin, duygularını şu şekilde ifade etti:

“Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin düzenlediği 3.TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf yarışmasında 1600 fotoğraf arasında finale kalıp son 14 de dereceye giren iki Fotoğrafım . Çocuk ve Bayrak Fotoğrafım tüm fotoğraflar arasında 91 Puanla sıralamada 1. oldu. Emeği geçen düzenleyen herkese teşekkür ederim. Çok şükür 3. TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışmasının da hakkını verdik. Daha önce görülmemiş şekilde şeffaf bir süreç yaşadık. İlk defa bir jüri değerlendirmesi canlı yayımlandı...”

Anahaber Gazetesi ve anahabergaztesi.com.tr olarak Ömer Şahin’i bu haklı başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarını devamı diliyoruz.

Anadolu Fotoğraf Dergisi’nin Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak ve kahramanları yaşatmak amacıyla düzenlediği Türk Bayrağı konulu fotoğraf yarışmasına oldukça talep vardı.

Yarışmanın bir özelliği de özel ödüllerin kahramanlardan oluşması…

Şahin, Balyoz davasında yargılanan ve 2015 yılında kanserden vefat eden Tuğamiral Cem Aziz Çakmak birincilik ödülünü aldı.

ömer şahin anadolu fotoğraf derneği türk bayrağı tesud cem aziz çakmak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KANSER KADER DEĞİL
BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR