07 NİSAN Cuma, 2017




ÇATALCALI GÜREŞÇİLER MİLLİ TAKIM YOLUNDA

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı başarılarına başarı eklemeye devam ediyor. Başarılı güreşçiler, hafta sonu Kızılcahamam’da yapılan farklı illerden 478 sporcunun katıldığı gruplarda derece alarak Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı

ÇATALCALI GÜREŞÇİLER MİLLİ TAKIM YOLUNDA admin

Ata sporumuz güreşe verdiği önem ve destekle adından sıkça söz ettiren Çatalca Belediyesi, Güreş Takımının kısa sürede turnuvalarda birçok başarı elde etmesine vesile oluyor. Güreşçiler elde ettikleri başarılara her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor.

Kızılcahamam’da yapılan farklı illerden 478 sporcunun katıldığı gruplarda bir üçüncülük, 2 beşincilik bir yedincilik alan güreşçiler, 10 Mayıs ta Antalya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonası milli takım seçmesine vize almayı başardı. Çatalca Belediyesi Güreş Takımı’ndan Yunus Emre Göral üçüncü olurken Engin Atar, Alparslan Daş beşinci, Arda Gezer’de yedinci olarak turnuvayı tamamladı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

çatalca güreş şampiyon cem kara
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
IŞIĞIN İZİNDEN GİDEN ADAM
KERİMOĞLU: IRKÇILIK ENDİŞE VERİCİ