KARADEMİR’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Büyükçekmece’nin genç ve başarılı işadamlarından Yusuf Karademir’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Karademir Oto İnşaat ve Gayrimenkul işyerinin açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış kurdelasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve AK Parti İstanbul milletvekili Nurettin Nebati birlikte kestiği Karademir İnşaat ve Otomobil, bölgeye iş ve aş sağlayacak

YEREL - 2017-04-04 23:53:01

Büyükçekmece’nin genç ve başarılı işadamlarından Yusuf Karademir, başarı ivmesini tırmandırıyor. Otomotiv sektöründeki başarısını şimdi de inşaat alanında yaptığı atılımlarla perçinleyen Karademir, yeni işyerini açılışını geçtiğimiz günlerde yaptı. Yeni iş yeri açılışı ise siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Karademir Oto İnşaat ve Gayrimenkul'un açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Nurettin Nebati, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Büyükçekmece Kaymakamı Hulusi Arat, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz,  Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş, Gürpınar eski Belediye Başkanı Velittin Küçük ve çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve işadamı katıldı.

Torun: Burası dost meclisi

Firma Sahibi Yusuf Karademir’den övgüyle bahseden ve açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Karademirler İnşaat ve Otomobile başarılar diledi. Yeni iş yerinin bölgeye faydalı olması temennisinde bulunan Torun,  şunları söyledi: “Açtığı işyerinde İstanbul’da değil Ordu’da da çok sık bir araya geldiğim bir kardeşim. Kendisi bir atılım yapıyor ve bizlerde yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Umarım açtığı yeni ekmek kapısında istihdam sağlar ve birçok kişiye faydalı olur. Biliyorsunuz ülkemiz bir referandum sürecinde ancak burada dost meclisinde bir araya geliyoruz. Bugün siyaset yok, kardeşimiz için bir araya geldik ve kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz”

Nebati: Başarılı olacağına inanıyorum

Torun’un ardından konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ise, “Siyasi tartışmalar ve yaşanan gergin süreçten soyutlanarak geldiğimiz bu ortamda genç bir kardeşimizin yanında olduk. Ben Karademir’in başarılı olacağına ve ülke için katma değer üreteceğine eminim. Bizim için önemli olan yatırımcılara her alanda destek vererek onların önünü açmak ve ülke için de istihdamı artırmak. İnşallah Yusuf kardeşim çıktığı bu yolda başarılı olacaktır. Allah yolunu açık etsin. Bir bölge milletvekili olmamanın yanı sıra bir ağabey olarak da kendisinin yanındayım.

Aksu: Genç ve çalışkan

Açılışa katılan eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da genç girişimci Yusuf Karademir’e başarılar temennili bir konuşma yaptı. Aksu şunları söyledi: “Biz belli yaşa gelmiş insanlarız. Bu saatten sonra genç kardeşlerimizin saha başarılı olmasını isteriz. Yusuf Karademir ile geçmiş dönemlerde sohbet ettim ve kendisini tanıyorum. Başarılı olmak ve ülkesine faydalı olmak için çalışmaktan kaçmıyor. Allah işlerini hayırlı ve uğurlu etsin.”

Karademir: Sektörde deneyimliyim

Açılış günü misafirleri ile tek tek ilgilenen ve gün boyu devam eden davetli trafiğini kontrol eden firma sahibi Yusuf Karademir ise memnuniyetini ve mutluluğunu gazetemize değerlendirdi. Açılışa katılan, çiçek gönderen tüm dostlara minnettar olduğunu ifade eden Karademir, şunları söyledi: “Beni bugünde yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum. Yoğun programlarına ara vererek ağabeylik görevlerini yapan vekillerimizden Allah razı olsun. Yaşım genç olmasına rağmen sektörde deneyimli biri sayılırım. Değerli vekillerimizin de ifade ettiği gibi amacımız bu ülke için istihdam sağlamak ve katma değer üretmek. Burada benimle beraber misafirlerimi karşılayan ve çıktığım bu yolda yanımda olan tüm çalışma arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.”

FOTOĞRAFLAR İÇİN FOTO GALERİYİ TIKLAYIN

 

Günün Diğer Haberleri

CEM KARA’YI ZİYARET

17:43 -

ÇİÇEK: BATI UYGARLIĞI İSLAM ÇOĞRAFYASINI ŞEKİLLENDİRİYOR

21:42 - YEREL

KERİMOĞLU: TÜM TİYATRO EMEKÇİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

21:38 - YEREL

EN SAĞLIKLI KORULUKLAR BEYLİKDÜZÜ’NDE

21:36 - YEREL

KİRLİLİK YARATAN TABELALAR SÖKÜLÜYOR

21:02 - YEREL

ÇATALCA BELEDİYESİ NİSAN AYI 2. OTURUM YAPILDI

20:59 - YEREL

BELEDİYE ÖĞRENCİLERE KAPILARINI AÇTI

23:50 - YEREL

SİNEMA GÜNLERİNE DEVAM

23:38 - YEREL

KÜÇÜKÇEKMECE’DE GÖÇ VE MEDENİYET KONUŞULDU

23:36 - YEREL

IŞIĞIN İZİNDEN GİDEN ADAM

21:54 - YAŞAM