İBB BU HATADAN DÖNMELİDİR

İBB’nin Çakmaklı’yı çöp alanı yapma kararından vazgeçmesi ve yaptığı hatadan dönmesini isteyen Çakmaklı Muhtarı Erkan Eski, “Çakmaklı’ya çöp döktürmeyeceğiz” şeklinde sert tepki verdi

YEREL - 2017-11-27 14:07:04

Büyükçekmece’nin Çakmaklı Mahallesi’ne İBB tarafından yaptırılmak istenen Çöp transfer Merkezi’ne karşı tepkiler büyüyor.

Mahallerinde çöp depolama merkezi istemediklerini haykıran mahalle sakinleri basın açıklaması ile seslerini duyurma çalıştı.

Çöp Merkezi alanda basın açıklamasını kalabalık bir toplulukla açıklayan Mahalle Muhtarı Erkan Eski,  çöp merkezinin Büyükçekmece Göl Havzası’nı kirleteceğini savundu. Bölgede başta çevre kirliliği ve trafik sorunu gibi çok önemli sıkıntılara meydan verecek çöp istasyonu yapımından İBB’nin vazgeçmesi gerektiğini söyleyen Eski, alınan kararın da hukuki olarak doğru olmadığını ifade etti. Kararlı olduklarını söyleyen Eski, yaşadıkları yerin yaşanmaz hale gelmemesi için mücadeleyi bırakmayacaklarını vurguladı.

Çakmaklı Mahalle Muhtarı Erkan Eski’ye Mahalle sakinlerinin yanı sıra bazı Büyükçekmece Mahalle Muhtarları da destek verdi.

Günün Diğer Haberleri

GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ

11:06 - YEREL

YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ

11:04 - YEREL

EN VERİMLİ İLÇE BÜYÜKÇEKMECE OLDU

10:56 - YEREL

RUHSATLAR ELDEN TESLİM EDİLİYOR

16:40 - YEREL

STRESİ SEVDİĞİNİZ MÜZİKLE ATLATIN

12:11 - YEREL

AKADEMİSYENLER MAHALLELERİ KONUŞTU

20:25 - YEREL

GENÇLERE BÜYÜK TAVSİYELER

12:44 - YEREL

ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR

11:21 - YEREL

BİSİKLETÇİLER TARİH VE DOĞA TURUNDA

11:13 - YEREL

GENÇLER ŞİİRE DOYDU

23:16 - YEREL